Çamaşır Makinenize Kahve Koymalısınız

Çamaşır Makinenize Kahve Koymalısınız

Solmuş siyah kıyafetlerinizi kısa sürede koyu siyah rengine döndürecek süper basit bir numaramız var.

♦Çamaşır Makinenize Kahve Koymalısınız

En sevdiğiniz gömleğinizin veya kot pantolonunuzun birkaç yıkamadan sonra güzel siyah rengini kaybettiğini görmek sinir bozucu. Üstelik bu tam bir israf! 

Giysilerinizin rengini eski haline getirmeyi vaat eden pahalı çamaşır ürünleri var. Peki ya evinizde zaten sahip olduğunuz basit ve uygun fiyatlı bir seçenek varsa? Muhtemelen çamaşır makinenize kahve koymayı hiç düşünmediniz. 

Neden yapasın ki, değil mi? Peki, gerçekten de bundan sonra bunu yapmaya başlamalısın!

♦Siyah Giysiler

Siyah kıyafetler her şeyle uyum sağlar. Siyah elbiseler, siyah pantolonlar, siyah gömlekler; onlara doyamıyoruz! Ancak olumsuz tarafı, siyah renklerinin genellikle oldukça hızlı bir şekilde solması…

Birkaç yıkamadan sonra zaten bir tür koyu griye dönüşmüş durumdalar. Sıcak su, sürtünme ve sert deterjanlar kıyafetlerinizin solmasına neden olabilir. Solmuş giysiler kaçınılmaz gibi görünse de siyah giysilerinizi karanlık, taze ve temiz tutabilirsiniz.

Sadece basit bir fincan kahve bu konuda size yardımcı olabilir! Kesinlikle denemeye değer, değil mi?

Çamaşır makineleri günümüzün vazgeçilmezidir. Giysilerinizi tambura atıyorsunuz, biraz deterjan ekliyorsunuz, çalıştırıyorsunuz ve giysileriniz taze ve temiz çıkıyor..

-Ancak siyah kıyafetleri gerçekten siyah tutmak çoğu zaman zordur. Çamaşır makinesinde birkaç kez döndükten sonra kumaşın donuk ve grimsi görünmesi muhtemeldir..

En sevdiğiniz siyah kıyafetlerinizi yıkamak bazen gerçekten zorlayıcı olabilir. Birkaç yıkamadan sonra rengi yavaş yavaş solmaya başlıyor gibi görünüyor. Sinir bozucu, değil mi? Neyse ki deneyebileceğiniz gizli bir numara var ve bu muhtemelen mutfak dolabınızda zaten bulunan bir şeydir: kahve!

Kahveyi Çamaşır Makinenizde Nasıl Kullanmanız Gerektiğini Merak Mı Ediyorsunuz ? 

Çamaşır makinesinde kahve

-Solmuş siyah kıyafetlerinizi henüz atmayın!

Solmuş siyah kıyafetlerinizi kısa sürede koyu siyah rengine döndürecek süper basit bir numaramız var.

-İhtiyacınız olan tek şey iki fincan sade kahve, bir çamaşır makinesi ve siyah kıyafet.

Kahve, doğal bir boya görevi görerek giysilerinizi koyu siyaha döndürür. Ancak bu yöntemin en iyi pamuk, denim, doğal ipek ve keten gibi malzemelerden yapılmış giysilerde işe yaradığını unutmayın

-Şüpheci olabilirsiniz ama bu tedaviden sonra kıyafetleriniz yeni gibi olacak!

♦Nasıl Çalışır 

Muhtemelen nasıl çalıştığını merak ediyorsunuz. Çok kolay!

Siyah kıyafetlerinizi çamaşır makinesine atın ve üzerine iki fincan koyu kahve dökün. Ardından çamaşır makinesini durulama işleminde çalıştırın ve kahvenin sihrini gerçekleştirmesine izin verin.

Yalnızca siyah kıyafetleri yıkadığınızdan ve diğer renkteki çamaşırlarla karıştırmadığınızdan emin olun! Alternatif olarak siyah çay da kullanabilirsiniz.

Kahve veya çay ne kadar güçlü ve koyu olursa, giysinizin rengi de o kadar koyu olur. Peki ne bekliyorsun? Kolaydır, ucuzdur ve sonuçlar sizi şaşırtacak!

Please follow and like us:

Bir yanıt yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Verified by MonsterInsights