Avrupa Müzik Ödülleri

Avrupa Müzik Ödülleri

“MTV EMA'lar küresel müziğin yıllık kutlamalarıdır. İsrail ve Gazze'deki yıkıcı olayların yaşanmaya devam ettiğini izlerken, bu küresel bir kutlamaya benzemiyor. Zaten binlerce canın kaybıyla birlikte, bu bir yas anıdır. Kasım 2024'te MTV EMA'lara yeniden ev sahipliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

♦ Organizatörler Avrupa Müzik Ödülleri’ni ‘dünya olaylarının değişkenliği’ nedeniyle iptal etti

Paramount, İsrail-Hamas savaşını gerekçe göstererek küresel müzik törenini 2024’e erteledi ve şu an bir ‘yas anı’ olduğunu söyledi

Fransa’da 2023 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, “dünya olaylarının değişkenliği” ve İsrail-Hamas savaşı gerekçe gösterilerek iptal edildi ..

Dünyanın dört bir yanından müzik ve sanatçıların kutlandığı yıllık tören, 5 Kasım’da Paris Nord Villepinte sergi merkezinde düzenlenecekti ancak şimdi Kasım 2024’e yeniden planlanacak..

 

 –   Film ve TV yapım şirketi Paramount:

“Dünyadaki olayların değişkenliği göz önüne alındığında, binlerce çalışana, ekip üyesine, sanatçıya yönelik aşırı tedbir nedeniyle 2023 MTV EMA’larına devam etmeme kararı aldık. gösteriyi hayata geçirmek için dünyanın her köşesinden seyahat eden hayranlar ve ortaklar.

MTV EMA’lar küresel müziğin yıllık kutlamalarıdır. İsrail ve Gazze’deki yıkıcı olayların yaşanmaya devam ettiğini izlerken, bu küresel bir kutlamaya benzemiyor. Zaten binlerce canın kaybıyla birlikte, bu bir yas anıdır. Kasım 2024’te MTV EMA’lara yeniden ev sahipliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

 

Geçen hafta Arras’ta bir öğretmenin bıçaklanarak öldürülmesinden bu yana Fransa en yüksek güvenlik alarmına geçirildi. 57 yaşındaki Dominique Bernard’ın cenazesi perşembe günü Gambetta-Carnot okulunda Fransızca öğretmenliği yaptığı kuzey kasabası Arras’ta düzenlendi. Aşırı İslamcı olduğundan şüphelenilen bir kişi tutuklandı..

 

Geçtiğimiz yıl EMA’ların sunuculuğunu Oscar ödüllü yazar ve yönetmen Taika Waititi ve şarkıcı Rita Ora üstlendi. Törende Amerikalı şarkıcı-söz yazarı Taylor Swift, All Too Well’in (Taylor’s Version) 10 dakikalık versiyonuyla en iyi sanatçı, en iyi video ve en iyi uzun biçim video ödülü de dahil olmak üzere en iyi dört gong’u topladı. İskoç şarkıcı Lewis Capaldi, İngiliz rapçi Stormzy ve Ukraynalı rap grubu Kalush Orchestra performans sergiledi ve Tom Cruise, OneRepublic’in ABD’li grubun Top Gun: Maverick için yazdığı I Ain’t Worried performansını tanıtmak için sürpriz bir mesaj verdi..

 

Please follow and like us:

Bir yanıt yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Verified by MonsterInsights