cinsel bozukluk

cinsel bozukluk

Bu ilişkiyi mahvetmek istemiyorum ama biseksüelim ve libidolarımız uyuşmuyor..'Sorunlarımızı konuştuk ama değişen bir şey yok.'

♦Erkek arkadaşımı seviyorum ama bir kadınla birlikte olmayı hayal ediyorum

Bu ilişkiyi mahvetmek istemiyorum ama biseksüelim ve libidolarımız uyuşmuyor!

 –   SORU:

”Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama seksimiz tatmin edici değil ve bir angarya gibi geliyor. Onunla sadece 18 ayda bir doruğa ulaştım ve libidolarımız hiç uyuşmuyor gibi görünüyor. Ama en büyük sorunum bir kadınla birlikte olmak istemem..

Yıllardır biseksüelim ama sahip olduğum tek şey bu düz ilişki ve biz oldukça ciddiyiz.. Bunu mahvetmek istemiyorum..

Aynı zamanda bir erkekten çok bir kadınla birlikte olmayı arzuluyor ve hayatımın geri kalanını bir kadınla geçirmenin hayalini kuruyorum . Onunla da bunu yaptığımı görebiliyorum ama bu konuda o kadar da heyecanlı değilim..

Sorunlarımızı konuştuk ama aylarca uğraşmamıza rağmen hiçbir şey değişmiyor. Daha iyi olmak istiyoruz ama sanki fiziksel olarak yapamıyoruz gibi.”

–   CEVAP:

   -Sizin konumunuzdaki bazı insanlar, birincil ilişkilerinde başka bir kişiye yer açma konusunda pazarlık yapabilirler, ancak bu, dahil olan herkes için çok zorlayıcı olabilir..

Ancak bu siz ve erkek arkadaşınız için bir seçenek değilse, uzun vadede gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz..

  -Belli ki huzursuzsun ve birisiyle daha tatmin olmak için can atıyorsun, bu yüzden seni diğer olasılıkları keşfetmekten alıkoyan şeyin ne olduğunu merak ediyorum..

Belki de sahip olduğunuz istikrarlı ilişkiye, cinsel açıdan gerçekte kim olduğunuza dair ihtiyacınızdan daha fazla değer veriyorsunuz; ancak eminim ki, gerçek arzularınızı takip etmemenin pişmanlık ve kızgınlıkla dolu bir hayata yol açabileceğini çoktan anlamışsınızdır..

Gerçek ihtiyaçlarınızın neler olduğu ve bunların en iyi şekilde nasıl karşılanabileceği hakkında daha fazla bilgi edinmenin bir yolunu bulmaya çalışın..

Please follow and like us:

Bir yanıt yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Verified by MonsterInsights