Şirket, WhatsApp'ın ana şirketi Meta'nın CEO'su Mark Zuckerberg'in de küresel lansmanı desteklemek için kendi kanalını açacağını söyledi. 

WhatsApp güncellemesi, insanların ünlülerin ve şirketlerin güncellemelerini takip etmesine olanak tanıyan ‘kanallar’ getiriyor

WhatsApp dünya çapında insanların ünlüleri ve şirketleri sohbet uygulaması içinden takip etmelerine olanak tanıyan “kanallar” başlattı.

Yeni özellik, insanların özel bir sosyal ağ gibi tüm takipçilerine mesaj yayınlayabileceği anlamına geliyor.

WhatsApp, buna spor organizasyonlarının, ünlülerin ve diğerlerinin zaten katıldığını söyledi. Olivia Rodrigo ve Man City’nin uygulamadaki “binlerce” kanalın parçası olduğu belirtildi.

Şirket, WhatsApp’ın ana şirketi Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in de küresel lansmanı desteklemek için kendi kanalını açacağını söyledi. WhatsApp’ın uygulama içindeki güncellemeler için kendi kanalı da olacak.

WhatsApp’ın Kanallar özelliği bu yılın başlarında Telegram gibi diğer uygulamaları kopyalayarak kullanıma sunuldu. Yalnızca bir kişinin gönderi paylaşabildiği grup sohbeti gibi çalışıyorlar: Mark Zuckerberg, örneğin kanalındaki herkese mesaj gönderebiliyor ancak ona yanıt veremiyor.

WhatsApp ilk kullanıma sunulduğundan bu yana, başlangıçta on ülkede sisteme bir dizi değişiklik ekledi. Buna kanalları bulmak için yeni ve daha iyi bir dizin, gönderilere verilen tepkiler, güncellemelerde yapılan düzenlemeler ve güncellemeleri iletme seçeneği dahildir.

“Bu sadece başlangıç ​​ve kullanıcılardan aldığımız geri bildirimlere göre daha fazla özellik eklemeye ve Kanalları genişletmeye devam edeceğiz. WhatsApp duyurusunda, önümüzdeki aylarda herkesin kanal oluşturmasına da olanak tanıyacağız” dedi.

WhatsApp, aracın şu anda küresel olarak 150’den fazla ülkeye yayıldığını söyledi. “Önümüzdeki birkaç hafta içinde” görünmesi bekleniyor ve kullanıcılar, kullanıma sunulduğunda bilgilendirilmek için bir bekleme listesine kaydolabilirler.

Please follow and like us:

Bir yanıt yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Verified by MonsterInsights