YOL BOYUNCA BİR KİŞİYE HERHANGİ BİR ŞEKİLDE YARDIM ETTİYSEM VEYA ŞEKİLLENDİRDİYSEM, BUNA DEĞDİ.

🔵 YEDİĞİM VEYA İÇTİĞİM DEPRESYONUMU NASIL ETKİLİYOR?

Www.cafemedyam.com

Alkolün bir yatıştırıcı olduğunu göz önünde bulundurarak, ucuz ve derin yağda kızartılmış bir şey yemeden önce eski günlük ve gece enerji içecekleri ve votka rejimimi (ya onları içemeyene ya da artık karşılayamayana kadar) hayal ediyorum. akşam yemeği, depresyonum veya genel refahım için yardımcı olmayabilirdi.

Bugüne hızlı ileri sarın. Erken, sık ve olabildiğince sağlıklı yemeye çalışıyorum. Gün boyu ve her gün vücuduma yaptığım veya koymadığım her şeye dikkat ediyorum.

Diyetler söz konusu olduğunda, depresyonu, kaygısı olan insanlar ve sahip olduğum ve uğraştığım rastgele diğerleri için neyin yararlı olup olmadığını okudum, yine de alçakgönüllülükle düşünmeyi seviyorum.

Vitaminler önemlidir. Şimdiye kadar duyduğunuz tüm temel bilgiler sizin için iyi – B’ler, C’ler ve D’ler benim faydalı bulduğum şeyler. Bu yüzden, elimden geldiğince ve istekli olduğumda yiyecek ve içeceklere yönelmeye çalışıyorum.

Olmadığımda veya yapamadığımda, takviye alıyorum. Yine de onları yiyeceklerden almayı tercih ederim – mümkün olduğunda işlenmemiş ve doğal olanlardan.

Proteinler özellikle sabahları faydalıdır. Yumurta ve pastırma kolay ve benim için iyi çalışıyor. Sırf böyle şeyler yazarken yaptım diyebilmek için en azından sebzeleri doğrayıp yumurtalarımın yanına veya üstüne atmaya çalışıyorum.

Diyetime ve vücuduma ne koyduğuma dikkat etsem de, yine de çoğunlukla istediğim şeyi yerim – eğer bir şey varsa, zaten sahip olacağımın değiştirilmiş bir versiyonu. Elimden geldiğince sağlıklı, olabildiğince sık besleniyorum. Bir numaralı altın kuralım, olabildiğince erken bir zamanda en azından yarı yararlı bir şeyler yemek.

Depresyonla yaşayan insanlar erken yemek yemek istemezler, bazıları hiç kahvaltı etmez ve kim olursanız olun bu iyi bir şey değildir.

Benim için yaptığı tek şey beni acıktırmak. Bu bir kelime, aşina değilseniz bakın. Evden yemek yemeden çıktım ve genellikle çok çabuk çirkinleşiyor.

Kasiyerlere sebepsiz yere kötü davranıyorum, trafikte önce beni bırakanlara el sallamıyorum, bu olaya dahil olan herkes için tatsız.

Bu yüzden, bunu yapma riskini almaktansa, evden çıkmadan önce yemek yiyemezsem veya yemeyeceksem, en azından besin değeri yüksek veya yemek yerine geçen shake içerim. Boom. Problem çözüldü. Artı, dürüst olmak gerekirse lezzetliler.

Sonuç olarak, depresyon söz konusu olduğunda yiyecek ve diyet söz konusu olduğunda, sağduyunuzu kullanın, kendi araştırmanızı yapın, doktorlarınızla konuşun ve size uygun olanı yapın derim.

Hepimiz farklı ihtiyaçlara, yaşamlara ve olaylara yaklaşım biçimlerine sahip benzersiz varlıklarız ve bu iyi bir şey.

DEPRESYONLA YORUCU GÜNLERİM VE UYKUSUZ GECELERİM [ T I K L A Y I N I Z ]

Please follow and like us:

Bir Cevap Yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

CAFEMEDYAM sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et