SEVECEN BİR ADAM ATEŞLİ BİR ADAMDIR

🔵 ŞÖVALYELİĞİN HALA BİR YERİ VAR

Romantizm söz konusu olduğunda, birçok kadın erkeklerin geleneksel erkeksi bir rol üstlenmesini sever. Aşk hakkında birkaç kitap yazan psikolog Diana Kirschner’e göre bu, özellikle bir ilişkinin kur yapma aşamasında doğrudur. Kendi sandalyelerini çekmekte veya bir kapıyı açmakta mükemmel bir yeteneğe sahiptirler, ancak tereddüt ettiklerini görürseniz, sizin beyefendi olmanızı bekliyor olabilirler..

Www.cafemedyam.com

🔵 ETKİLEMEK İÇİN ELBİSE

Tarzlar gelip geçicidir ama erkeklerin bakımlarına ve giyimlerine gösterdiği özen uzun süreli olmalıdır. Kadınlar için ilk flörtten balayına ve sonrasına kadar önemlidir. Kirschner, “Sevdiği belirli bir görünüm olup olmadığını anlamalısınız” diyor. “Dar kot pantolon giyen bir erkekten hoşlanıyorsa, dar kot pantolon giyersin.”

Tekrar tekrar söyle www.cafemedyam.com

🔵 TEKRAR TEKRAR SÖYLE

Kadınlar güzel göründüklerinin söylenmesinden hoşlanırlar ve kendilerine söylenmeden fark eden erkeklerden hoşlanırlar..

 Örneğin, yeni ve seksi bir elbise giydiklerinde, özellikle onlardan önce elbiseden bahsederseniz, ne kadar seksi göründüklerini söylemeniz için size önemli puanlar vereceklerdir. Özellikle çekici görünüyorlarsa, yeni bir saç kesimleri varsa, daha formda görünüyorlarsa, bunu onlara duyurun..

İlişki Konuşmasından Korkmayın www.cafemedyam.com

🔵 İLİŞKİ KONUŞMASINDAN KORKMAYIN

Kadınınız ilişki hakkında konuşmak istediğinde, bu sizin yanlış bir şey yaptığınız anlamına gelmez..

Kirschner, pek çok kadının “birliğin durumu” hakkında konuşmayı sevdiğini söylüyor – ne doğru gidiyor, ne yanlış gidiyor, ya da sadece neler oluyor. Bu iyi birşey. Dürüst, geniş kapsamlı bir konuşma ikinizi yakınlaştırabilir..

Partnerinizin Gözüne Bakın www.cafemedyam.com

🔵 PARTNERİNİZİN GÖZÜNE BAKIN

Yan yana otururken kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz, ancak birçok kadın yüz yüze görüşmeyi tercih ediyor ve biz en yeni mobil görüntülü sohbet teknolojisini kastetmiyoruz..

 Kirschner, kadınların konuşurken erkekleriyle göz teması kurmasını tercih ettiğini söylüyor.. Ve seks sırasında gözlerinin içine bakmak, ilişkiyi yatak odasının dışında derinleştirecektir..

Anı Kaçırmayın www.cafemedyam.com

🔵 ANI KAÇIRMAYIN

Bağlanmaya hazır olup olmadıklarını nasıl anlarsınız? 

Öyle diyecekler. Bu, kadınların genellikle oldukça ön planda olduğu bir şeydir. Ama çok sık “konuşmak” istemiyorlar. Hazırlarsa ve size zaman vermişlerse, konu bir dahaki sefere açıldığında, adım atmaya veya inmeye hazır olun..

Romantizm Basittir;  Devam Et www.cafemedyam.com

🔵 ROMANTİZM BASİTTİR; DEVAM ET

İster iki aydır ister 20 yıldır birlikte olun, romantizm her zaman isteyecekleri bir şeydir..

 Çiçekler, samimi bir akşam yemeği, birkaç satırlık aşk şiiri – merak etmeyin, size ait olmaları gerekmez – klişe gelebilir, ancak Kirschner çoğu kadının bu tür basit romantik jestleri takdir ettiğini ve genellikle takdirlerini gösterdiğini söyler. ışıklar söndükten sonra..

Adam Kırmızı Giyer, Adam Kız Alır www.cafemedyam.com

🔵 ADAM KIRMIZI GİYER, ADAM KIZ ALIR

Tamam, bu ipucu kadınlardan değil, psikologların kadınların bilinçaltı tercihlerini zekice test etmelerinden geliyor. Merak uyandıran bir çalışma, kırmızı rengin erkekleri kadınlara daha güçlü, çekici ve cinsel açıdan çekici gösterdiğini ortaya çıkardı. Yine de bir uyarı var. Kırmızı, erkekleri daha iyi veya daha nazik göstermez. O kısım sana kalmış.

Kusurlarınızı Saklamayın www.cafemedyam.com

🔵 KUSURLARINIZI SAKLAMAYIN

Aşk gurusu Kirschner’e göre hiçbir şey bir kadının kalbini daha iyi bir erkek olmak isteyen iyi bir erkek kadar yakalayamaz. “Kadınlar kişisel gelişimi sever, düşünceli ve duyarlı erkekleri severler.” Adamlarının bir kusuru fark etmelerinden hoşlanırlar – örneğin çabuk öfkelenmek veya işten sonra düzenli olarak asık suratlı bir ruh hali – ve bunu ele almak için çaba sarf etmelerinden hoşlanırlar.

Onların Dünyasını Düzeltmeye Çalışmayın www.cafemedyam.com

🔵 ONLARIN DÜNYASINI DÜZELTMEYE ÇALIŞMAYIN

Bir şey onları rahatsız ettiğinde, tavsiyeni değil, kulağını isterler. Kirschner, “Erkekler çözüm odaklı oldukları için bir şeyleri düzeltme ihtiyacı hissediyorlar” diyor. “Ama bir kadın için gerçekten dinlemek, ilişkiyi derinleştiren harika, harika bir şey.”

Www.cafemedyam.com

🔵 BAŞINI SALLAMAK YETERLİ DEĞİL

Dinlemek önemlidir, ancak aynı zamanda duyulduklarını da bilmek isterler. Başını sallamak onu kesmez. Kirschner, duraksadığında size şefkatli ve ilgili bir şekilde yanıt vermeniz için bir işaret veriyor, diyor. Patronları onlara zor zamanlar yaşattığı için üzüldüklerini söylerlerse, “Bugün iş senin için çok yorucu olduğu için üzgünüm” dediğinizi duymak isterler. Ve unutmayın: Çözüm sunma dürtüsüne direnin.

Www.cafemedyam.com

🔵 TARİH NO. 3 YATAK ODASI ANAHTARI DEĞİLDİR

Cinsiyet kuralından önceki üç tarih bir şehir efsanesidir. Kadınlar, potansiyel bir partneri yatak odasına ne zaman davet edeceklerine dair bir zaman çizelgesi belirlemezler. Bazı kadınlar seksten önce birçok randevuya sahip olmak isteyeceklerdir. İyi bir kural, ilişkiye cinsel alana girmeden önce en az iki ay süre vermektir.

Www.cafemedyam.com

🔵 KADINLAR YAVAŞ YOLU SEVER

Erkekler genellikle sekse giden en hızlı yolu kullanmak isterler. Ancak birçok kadın manzaralı yolu tercih ediyor. Yüzlerce çiftin daha tatmin edici bir ilişki kurmasına yardımcı olan psikolog Kirschner, “Kadınlar seks ister ama farklı bir şekilde elde ederler” diyor. “Bağlı ve anlaşılmış hissetmek istiyorlar, romantizm yaşamak istiyorlar.” Bu, zaman, konuşma ve dokunma, başka bir deyişle ön sevişme anlamına gelir .

Www.cafemedyam.com

🔵 GÜVENLİ SEKS HEYECAN VERİCİDİR

Bu, ikinizin de odaklanması gereken bir konu ama Kirschner, erkeklerin bunun onu ilgilendirdiğini açıkça belirtmesi ve ardından vaazlarını uyguladığını ona göstermesinin kadınların bunu takdir ettiğini ve kendilerini daha güvende hissettiklerini söylüyor.

Www.cafemedyam.com

🔵 YATAKTA NE İSTEDİKLERİNİ ÖĞRENİN

Kadınlar, çuvalda neler olup bittiği hakkında konuşmayı severler ve erkeklerini memnun etmek isterler ve incelikli bir yaklaşım çoğu zaman en iyisidir. Onlara neyi sevdiklerini sorun. Ne istediğinizi olumlu ve onaylayıcı bir şekilde sorduğunuzdan emin olun. Kirschner, “[Boşlukları doldurursan] gerçekten çok sevinirim” gibi bir şeyler söylemeyi tavsiye ediyor.

Www.cafemedyam.com

🔵 PERFORMANS KAYGISI PAYLAŞILIR

Boş bir gece geçirip performans gösteremediğinizde onlar da kendilerini kötü hissederler. Artık sizi tahrik etmeyeceklerinden endişe edebilirler ve bunun doğru olmadığına dair güvence isterler.. Özellikle tekrarlayan bir sorunsa, neler olup bittiği ve bu konuda ne yaptığınız hakkında konuşmak isteyeceklerdir.. Kirschner, “İkiniz için de hassas bir konu,” diyor, “ama bunun hakkında konuşmak bir artı.”

Www.cafemedyam.com

🔵 YANSITMA AŞKIN BİR BAROMETRESİDİR

“Taklit en yüksek dalkavukluk şeklidir” sözünü hatırlıyor musunuz?

 Bir kadın genellikle ruh halinizi ve hareketlerinizi yansıtarak sizin hakkınızda hissettiklerini aktarır.. Sizinkine uyan bir yemek sipariş edebilir, en sevdiğiniz rengi giyebilir veya yaptığınızda gülümseyebilir veya kollarını kavuşturabilirler. Taklit etmek, onların sizi rahatlatma ve büyülendiklerini anlamalarını sağlama yollarıdır..

Www.cafemedyam.com

🔵 GÖMLEĞİNİZ BİR AŞK MIKNATISI OLABİLİR

Eşiniz süveterinizin içinde kıvrılıyor mu veya iş gömleğinizin içine mi giriyor? Bazı araştırmacılar, erkek terinin kokusunun kadınlar üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahip olduğunu bulmuşlardır.

Please follow and like us:

Bir yanıt yazın

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Verified by MonsterInsights