HAKLI TEPKİ!

OKUNAN DUADA ATATÜRK’ÜN ADI ANILMADI!

Askerlik Şubesi Başkanı Albay Önder İrevül, okunan duada Atatürk’ün adı anılmadığı için duruma tepki gösterdi.

Dauyı okuyan öğretmenin yanına giderek “Sen Atatürk diye bir adam duydun mu? Neden hiç duada anmadın?” dedikten sonra etkinlikten ayrıldı.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

TEPKİYİ ANLAMADILAR!


Çanakkale Zaferi anma etkinliğinde, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Önder İrevül, okunan duada Atatürk’ün adı anılmadığı için salonu terk etmesinin ardından konuşana Milli Eğitim Müdürü Emin Engin; “Kuran’dan mı rahatsız oldular bilmiyorum.” yorumu tepki ile karşılandı.

Çanakkale Zaferi için Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Avcılar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin organize ettiği anma programında okunan duada Mustafa Kemal Atatürk’ün adı hiç anılmadı.

Albay İrevül’ün salonu terk etmesi üzerine Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ile birlikte anmaya katılan gaziler de etkinlikten ayrıldı. Konu hakkında açıklama yapan Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Engin, programın tamamında Atatürk’ün anıldığını belirterek, “Sadece dua sırasında adı geçmedi. Okunan Kur’an’dan ve duadan mı rahatsız oldular bilmiyorum. Burası demokratik bir ülke. Programı terk edebilirler” yorumunu yaptı.

https://www.cafemedyam.com/2020/04/23/arap-ulkelerinin-de-bir-ataturku-olsaydi/

İLGİLİ HABER

Kaynak

www.gazeteduvar.com.tr

Bir cevap yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogcu bunu beğendi: