GENEL

AKP seçimi kaybetti, 300 işçiyi işten çıkardı

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında çalışan 300 işçi, program bitmeden işten çıkarıldı.

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı AKP’li Arif Uğurlu seçimi kaybetti, TYP kapsamında çalışan 300 işçiyi program bitmeden işten çıkardı.

AKP’li Arif Uğurlu – CHP’li Rıdvan Karakayalı

Mevcut belediye başkanı AKP’li Arif Uğurlu Saray İttifakı’nın adayı olarak seçime girer , Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Rıdvan Karakayalı karşısında yenilgiye uğrar, AKP seçim sonuçlarına itiraz etse de değişen bir şey olmaz. AKP’li yönetim, seçimin yenilgisinin faturasını işçilere keser.

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) kapsamında çalışan 300 işçi, program bitmeden işten çıkarıldı.

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYP) esnek ve güvencesiz bir çalışma sistemi yaratıyor. Program kapsamında işe başlayan kişiler genellikle 6 ve ya 9 ay süreyle çevre temizliği, inşaat işleri, bakım onarım çalışmaları ya da temizlik hizmetlerde çalıştırılıyor.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top
%d blogcu bunu beğendi: